1500 de pachete de țigări de contrabandă descoperite în Petrova, la un control în trafic

Ieri, 9 noiembrie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial PF Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, pe DN 18, pe raza localității Petrova, jud. Maramureș, o autoutilitară marca Fiat, despre care se dețineau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

În urma controlului efectuat în interiorul autovehiculului condus de cetățeanul român Gheorghe H., de 32 ani, domiciliat pe raza jud. Bistrița-Năsăud, polițiștii de frontieră au descoperit un spațiu special amenajat, pod dublu, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului împreună cu autoutilitara la sediul serviciului, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în spațiul special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 1.480 pachete de țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 13.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoutilitara în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizată la sediul poliției de frontieră, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole