3300 pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii băimăreni

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii băimăreni pentru combaterea contrabandei cu ţigări pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a fost identificată o femeie de la care au fost ridicate în vederea confiscării 3300 pachete cu ţigări despre care existau suspiciuni că ar proveni din contrabandă.
La data de 22 iulie a.c., un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, ce efectua serviciul de patrulare pe strada Transilvaniei, a depistat o femeie care a coborât dintr-un autoturism cu o geantă de voiaj în care se aflau 10 cartuşe cu ţigări de provenienţă Republica Ucraina.
Cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş, poliţiştii băimăreni au efectuat o percheziţie a autoturismului şi au găsit în interiorul acestuia alte 3200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Întreaga cantitate de ţigări, respectiv 66000 de ţigarete, în valoare de 36300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole