9 deţinuţi au vizitat azi Grădina Zoologică din Baia Mare Reviewed by CD on . Cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor, astăzi, 10 august, un număr de 9 persoane private de libertate care execută pedeapsa în reg Cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor, astăzi, 10 august, un număr de 9 persoane private de libertate care execută pedeapsa în reg Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»9 deţinuţi au vizitat azi Grădina Zoologică din Baia Mare

9 deţinuţi au vizitat azi Grădina Zoologică din Baia Mare

9 deţinuţi au vizitat azi Grădina Zoologică din Baia Mare

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor, astăzi, 10 august, un număr de 9 persoane private de libertate care execută pedeapsa în regim deschis din Penitenciarul Baia Mare au vizitat Grădina Zoologică Baia Mare.

Scopul principal al acţiunii a fost acela al conştientizării importanţei conservării biodiversităţii mediului, menţinerea legăturii cu societatea şi dezvoltarea unui comportament moral pozitiv în rândul persoanelor private de libertate.

Acţiunea a fost organizată de către specialişti din cadrul Biroului Educaţie, aceştia selectând cele 9 persoane private de libertate dintre cele care au participat la activităţi lucrative.

R.B.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus