Accident cu două victime produs în Borşa Reviewed by CD on . Un tânăr de 17 ani din Borşa a condus un autoturism şi a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. La data de 01 octombrie a.c., un Un tânăr de 17 ani din Borşa a condus un autoturism şi a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. La data de 01 octombrie a.c., un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident cu două victime produs în Borşa

Accident cu două victime produs în Borşa

Accident cu două victime produs în Borşa

Un tânăr de 17 ani din Borşa a condus un autoturism şi a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.

La data de 01 octombrie a.c., un tânăr în vârstă de 17 ani, din Borşa a condus un autoturism pe DN 18, strada Dragoş Vodă din localitatea de domiciliu. El a pierdut controlul maşinii, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu un podeţ după care a fost proiectat într-un gard din beton.
În urma accidentului, tânărul de la volan şi o minoră în vârstă de 16 ani, din Moisei, pasageră pe locul dreapta faţă, au suferit leziuni corporale. Ei au fost transportaţi la spital unde fata a rămas internată.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează neînmatriculat iar plăcuţele cu numere provizorii cu care era prevăzut aparţin unui alt autoturism.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus