Accident cu trei răniţi lângă pădurea Stejarul (VIDEO) Reviewed by CD on . Un accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această după amiază între localităţile Şomcuta Mare şi Satulung pe DE 58. Din cauza unei de Un accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această după amiază între localităţile Şomcuta Mare şi Satulung pe DE 58. Din cauza unei de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident cu trei răniţi lângă pădurea Stejarul (VIDEO)

Accident cu trei răniţi lângă pădurea Stejarul (VIDEO)

Accident cu trei răniţi lângă pădurea Stejarul (VIDEO)

Un accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această după amiază între localităţile Şomcuta Mare şi Satulung pe DE 58. Din cauza unei depăşiri neregulamentare un şofer din judeţul Cluj a intrat pe contrasens şi a luat în plin autoturismul care venea din sens opus, regulamentar. În urma impactului ambele maşini au fost proiectate în afara carosabilului.

Tragedia a avut loc în jurul ore 15.00 langă intersecţia DE 58 cu drumul care duce la Finteuşu Mare, când un autoturism marca Volksvagen s-a lovit de un autoturism marca Mercedes care circula din sens opus. Şoferul din VW era singur în maşină şi a rămas încarcerat. În celălalt autovehicul erau doi tineri care au reuşit să iasă singuri în urma impactului chiar dacă maşina los ş-a dat de mai multe ori peste cap în mlaştina din marginea pădurii.

Pompierii maramureşeni au intervenit prompt cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Scoaterea şoferului rănit dintre fiare a durat mai puţin de 10 minute însă starea lui  de sănătate a fost una gravă. Pe toată durata descarcerării şoferul a fost stabilizat cu perfuzii. O altă ambulanţă a Serviciului Judeţean a transportat pentru investigaţii la Spitalul  din Baia Mare ceilalţi doi răniţi din Mercedes.

Circulaţia a fost blocată aproape două ore iar şirul maşinilor a depăşit doi  kilometri înspre Baia Mare. În cealaltă parte spre Şomcuta,  maşinile au făcut cale întoarsă şi au ajuns la Baia Mare prin Remetea Chioarului.

Mircea MUREŞAN

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus