Accident mortal produs aseară în Borșa Reviewed by CD on . Traversarea neregulamentară poate curma într-o clipă viaţa unui pieton. Un accident de circulaţie, produs aseară, la ora 22.25, pe strada A. I. Cuza din Borşa, Traversarea neregulamentară poate curma într-o clipă viaţa unui pieton. Un accident de circulaţie, produs aseară, la ora 22.25, pe strada A. I. Cuza din Borşa, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal produs aseară în Borșa

Accident mortal produs aseară în Borșa

Accident mortal produs aseară în Borșa

Traversarea neregulamentară poate curma într-o clipă viaţa unui pieton. Un accident de circulaţie, produs aseară, la ora 22.25, pe strada A. I. Cuza din Borşa, vine să confirme acest aspect. Verificările poliţiştilor au relevat că un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Săcel, care conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, iar la reintrarea pe banda iniţială de mers a acroşat un pieton, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat sau semnalizat.
Impactul i-a fost fatal pietonului, în vârstă de 69 de ani. Corpul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus