Accident produs în Budești din cauza vitezei Reviewed by CD on . Ieri, 12 octombrie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DJ 109F, pe raza localităţii Budeşti. Cercetăr Ieri, 12 octombrie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DJ 109F, pe raza localităţii Budeşti. Cercetăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Budești din cauza vitezei

Accident produs în Budești din cauza vitezei

Accident produs în Budești din cauza vitezei

Ieri, 12 octombrie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DJ 109F, pe raza localităţii Budeşti.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că un tânăr de 29 de ani din Coltău, care se deplasa cu un autoturism pe direcţia Cavnic – Budeşti, într-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie a drumului, răsturnându-se în afara părţii carosabile.
În urma impactului, conducătorul auto şi un pasager au suferit leziuni corporale. Ambii au fost transportaţi la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus