Accident produs pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Unul dintre șoferii implicați era băut Reviewed by CD on . Sâmbătă seara, la ora 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Victor Babeş din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Două autoturis Sâmbătă seara, la ora 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Victor Babeş din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Două autoturis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Unul dintre șoferii implicați era băut

Accident produs pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Unul dintre șoferii implicați era băut

Accident produs pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Unul dintre șoferii implicați era băut

Sâmbătă seara, la ora 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Victor Babeş din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Două autoturisme au intrat în coliziune după ce un băimărean de 40 de ani s-a angajat în depăşirea autoturismului care se deplasa în faţa sa, al cărei conducătoare auto a efectuat viraj la stânga cu intenţia de a intra în parcarea unui imobil. În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate iar conducătoarea autoturismului acroşat, o femeie de 32 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că băimăreanul, care s-a angajat neregulamentar în depăşire, se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Alţi trei conducători auto care au consumat alcool înainte de a se deplasa cu autoturismele pe drumurile publice şi un tânăr care se afla sub influenţa substanţelor psihoactive s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţiştii rutieri prezenţi la datorie în acest week-end.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus