Accident în Șomcuta Mare Reviewed by CD on . Sesizaţi ieri dimineaţă că pe strada Nicolae Bălcescu din Şomcuta Mare s-a produs un accident de circulaţie, poliţiştii din oraş s-au deplasat de urgenţă la loc Sesizaţi ieri dimineaţă că pe strada Nicolae Bălcescu din Şomcuta Mare s-a produs un accident de circulaţie, poliţiştii din oraş s-au deplasat de urgenţă la loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Șomcuta Mare

Accident în Șomcuta Mare

Accident în Șomcuta Mare

Sesizaţi ieri dimineaţă că pe strada Nicolae Bălcescu din Şomcuta Mare s-a produs un accident de circulaţie, poliţiştii din oraş s-au deplasat de urgenţă la locul faptei pentru a stabili ce s-a întâmplat.
Verificările efectuate au relevat că nicio persoană nu a fost rănită, însă două autovehicule au fost avariate. Într-o curbă, şoferul unuia dintre autovehiculele implicate, domiciliat în Chişinău, Republica Moldova, a încălcat marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus regulamentar.
Persoanele care conduceau cele două autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Tânărul de 26 de ani, din Chişinău, deţine permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova, însă nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România întrucât în evidenţe autorităţilor române figura cu permisul de conducere reţinut pentru o altă abatere la regimul circulaţiei pe drumurile publice iar permisul era necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule condus.
Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri în consecinţă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus