Accidente în Baia Mare și Lucăcești Reviewed by CD on . Ieri, 16 ianuarie, doi şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie pe drumuri acoperite cu zăpadă și au provocat accidente. Trei persoane au ajuns la Ieri, 16 ianuarie, doi şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie pe drumuri acoperite cu zăpadă și au provocat accidente. Trei persoane au ajuns la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente în Baia Mare și Lucăcești

Accidente în Baia Mare și Lucăcești

Accidente în Baia Mare și Lucăcești

Ieri, 16 ianuarie, doi şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie pe drumuri acoperite cu zăpadă și au provocat accidente. Trei persoane au ajuns la spital.

Primul accident s-a produs la ora 15.30, pe strada Barajului din municipiul Baia Mare. Un băimărean de 43 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul vitezei neadaptate, într-o curbă la stânga a derapat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 25 de ani din municipiu. În urma impactului, cei doi conducători auto au fost răniţi şi transportaţi la spital. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Celălalt accident s-a produs în jurul orei 23.50, pe D.J.108E, la ieşire din localitatea Lucăceşti. Şi în acest caz şoferul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă a derapat, a părăsit partea carosabilă prin stânga, oprindu-se pe plafon, într-un canal de irigaţii.
În urma accidentului o pasageră de 40 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În momentul producerii accidentului, conducătorul auto şi pasagerii nu purtau centură de siguranţă.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus