Accidente de circulație produse în Baia Sprie și Cavnic Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 12.30, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Dragoş Vodă din oraş. Poliţ Ieri, în jurul orei 12.30, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Dragoş Vodă din oraş. Poliţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente de circulație produse în Baia Sprie și Cavnic

Accidente de circulație produse în Baia Sprie și Cavnic

Accidente de circulație produse în Baia Sprie și Cavnic

Ieri, în jurul orei 12.30, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Dragoş Vodă din oraş. Poliţiştii deplasaţi la locul faptei au constatat că un tânăr de 23 de ani din Cavnic, aflat la volanul unui autoturism, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un parapet din beton. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe plafon.
Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 15 ani care, datorită leziunilor suferite a fost transportată la spital unde a rămas internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Un alt accident de circulaţie s-a produs ieri pe DJ109F. În urma sesizării prin SNUAU112, poliţiştii din Cavnic s-au deplasat pe strada Roata, unde era autoturismul implicat în producerea accidentului şi conducătorul acestuia, un bărbat de 64 de ani din Mireşu Mare.
Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că bărbatul, care conducea autoturismul pe sensul de coborâre Budeşti – Şurdeşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în zidul de piatră de pe marginea drumului. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la spitalul din Cavnic unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus