Accidente de circulație produse ieri în Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri, la ora 11.15, un băimărean în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism înmatriculat în Maramureş. Ajuns la intersecţie cu strada Motorului, a pătruns pe Ieri, la ora 11.15, un băimărean în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism înmatriculat în Maramureş. Ajuns la intersecţie cu strada Motorului, a pătruns pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente de circulație produse ieri în Baia Mare

Accidente de circulație produse ieri în Baia Mare

Accidente de circulație produse ieri în Baia Mare

Ieri, la ora 11.15, un băimărean în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism înmatriculat în Maramureş. Ajuns la intersecţie cu strada Motorului, a pătruns pe sensul opus de mers iar la sensul giratoriu cu Bulevardul Decebal nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un băimărean de 28 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, şoferul de 28 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Băimăreanul de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Câteva minute mai târziu, tot în municipiul Baia Mare, a avut loc un alt eveniment rutier. Un băimărean de 49 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Bucureşti şi ajuns la sensul giratoriu cu Bulevardul Decebal, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete al cărei conducător auto, în încercarea de a evita coliziunea, a frânat brusc şi a căzut pe partea carosabilă. Conducătorul motocicletei a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital dar nu a rămas internat.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus