Accidente produse în Pasul Prislop și Bocicoel Reviewed by CD on . Ieri, 19 aprilie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la două accidente rutiere. Cercetările efectuate au relevat că în ambele cazuri accidentele s-au pr Ieri, 19 aprilie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la două accidente rutiere. Cercetările efectuate au relevat că în ambele cazuri accidentele s-au pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente produse în Pasul Prislop și Bocicoel

Accidente produse în Pasul Prislop și Bocicoel

Accidente produse în Pasul Prislop și Bocicoel

Ieri, 19 aprilie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la două accidente rutiere. Cercetările efectuate au relevat că în ambele cazuri accidentele s-au produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi trafic.

La ora 15.00, poliţia a fost sesizată că pe D.N.18 în Pasul Prislop a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.
Un timişorean de 29 de ani, care conducea un autoturism dinspre Suceava spre Borşa, datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un sucevean de 42 de ani.
În urma accidentului patru persoane au suferit leziuni corporale. Este vorba despre şoferul autoturismului acroşat şi trei pasageri din aceeaşi maşină. Toţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Vatra Dornei şi trei dintre ei au rămas internaţi sub supraveghere medicală.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind „ZERO”.

La ora 18.40, pe raza comunei Bocicoel a avut loc un alt accident de circulaţie.
Un tânăr de 29 ani, din Ieud, care conducea un autoturism dinspre localitatea de domiciliu spre Viseu de jos, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu zidul de sprijin de pe partea opusă. În urma impactului, două pasagere de 22 şi 24 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital. Una dintre ele a rămas internată sub supraveghere medicală.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus