Accidente rutiere cu victime în Recea și Tisa Reviewed by CD on . Ieri, 27 aprilie, în urma a două evenimente rutiere, două persoane au suferit leziuni corporale ușoare. Un bărbat de 34 de ani domiciliat în satul Manau se depl Ieri, 27 aprilie, în urma a două evenimente rutiere, două persoane au suferit leziuni corporale ușoare. Un bărbat de 34 de ani domiciliat în satul Manau se depl Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere cu victime în Recea și Tisa

Accidente rutiere cu victime în Recea și Tisa

Accidente rutiere cu victime în Recea și Tisa

Ieri, 27 aprilie, în urma a două evenimente rutiere, două persoane au suferit leziuni corporale ușoare.

Un bărbat de 34 de ani domiciliat în satul Manau se deplasa cu un autoturism pe DN1C dinspre Baia Mare spre Satulung. Ajuns în localitatea Recea, nu a păstrat distanța de siguranță față de un autoturism ce se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Impactul s-a soldat cu rănirea ușoară a pasagerei din mașina condusă de bărbatul din Manau. Ea a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constat că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Pe DN 18, în localitatea Tisa, un bărbat care se deplasa cu o bicicletă neechipată corespunzător și fără a purta elemente reflectorizante, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani din Petrova. Biciclistul, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate, biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus