Accidente rutiere produse în Copalnic Mănăştur şi Fărcaşa Reviewed by CD on . Poliţiştii din Târgu Lăpuş şi Ulmeni desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs două accidente rutiere soldate cu Poliţiştii din Târgu Lăpuş şi Ulmeni desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs două accidente rutiere soldate cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere produse în Copalnic Mănăştur şi Fărcaşa

Accidente rutiere produse în Copalnic Mănăştur şi Fărcaşa

Accidente rutiere produse în Copalnic Mănăştur şi Fărcaşa

Poliţiştii din Târgu Lăpuş şi Ulmeni desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea a două persoane şi decesul unui copil.

Ieri, 6 aprilie, la ora 16,24, Poliţia Târgu Lăpuş a fost sesizată despre faptul că pe DN 18B, la ieşirea din localitatea Copalnic Mănăştur a avut loc un accident de circulaţie.
Un bărbat din Bihor, care conducea o autoutilitară pe DN 18B către localitatea Ruşor, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, trece peste marcajul continuu pentru a depăşi un triciclu electric. Realizează că nu poate efectua depăşirea deoarece din sens opus se apropia un alt vehicul iar în momentul în care încearcă să revină pe sensul de mers, acroşează triciclul în partea din spate.
În urma impactului, conducătorul triciclului, un bărbat de 70 de ani, a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul din Târgu Lăpuş, fără a necesita internarea. Niciunul din conducătorii de vehicule nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident rutier a avut loc ieri la ora 16.46 pe DJ 108A în localitatea Fărcaşa. O femeie în vârstă de 30 de ani, care împreună cu un minor în vârstă de şase ani traversau drumul pe la trecerea pentru pietoni semnalizată cu marcaj dar fără indicatoare rutiere, au fost surprinşi şi accidentaţi de o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani din Baia Mare.
Victimele au fost rănite grav în urma impactului şi au rămas internate pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar în cursul nopţii băiatul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus