Acţiuni rutiere la Sarasău, Dragomireşti şi Suciu de Sus Reviewed by CD on . În 23 decembrie a.c., între orele 10.00 - 14.00, poliţiştii Secţiei 6 Sarasău au organizat o acţiune pe DN 18 Câmpulung la Tisa - Rona de Sus. Scopul activităţi În 23 decembrie a.c., între orele 10.00 - 14.00, poliţiştii Secţiei 6 Sarasău au organizat o acţiune pe DN 18 Câmpulung la Tisa - Rona de Sus. Scopul activităţi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acţiuni rutiere la Sarasău, Dragomireşti şi Suciu de Sus

Acţiuni rutiere la Sarasău, Dragomireşti şi Suciu de Sus

Acţiuni rutiere la Sarasău, Dragomireşti şi Suciu de Sus

În 23 decembrie a.c., între orele 10.00 – 14.00, poliţiştii Secţiei 6 Sarasău au organizat o acţiune pe DN 18 Câmpulung la Tisa – Rona de Sus. Scopul activităţilor desfăşurate a fost de verificare a legalităţii transportului de persoane cu autoturisme în regim de taxi sau în regim de închiriere. Astfel, poliţiştii au constatat contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 75000 de lei. De asemenea, ei au ridicat plăcuţele şi certificatele de înmatriculare de la cinci autoturisme.
În noaptea de 26/27 decembrie a.c., poliţişti de la Compartimentul rutier Dragomireşti şi de la Secţia 2 Bogdan Vodă au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de conducerea sub influenţa băuturilor

alcoolice şi menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică. Ei au controlat 87 de autovehicule şi au constatat 8 contravenţii şi o infracţiune.
În 28 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au desfăşurat o acţiune rutieră pe DJ 171 şi DJ 171A. Ei au constatat şase abateri de la regimul circulaţiei pe drumurile publice care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 2900 de lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării două permise de conducere pentru consum de alcool şi un certificat de înmatriculare pentru inspecţia tehnică periodică expirată.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus