Agresiune într-o biserică din Seini. Un tânăr de 18 ani a lovit două persoane Reviewed by CD on . Duminică dimineaţa la ora 09.55 poliţiştii din Seini au fost solicitaţi să intervină pentru identificarea şi tragerea la răspundere a unui bărbat care a agresat Duminică dimineaţa la ora 09.55 poliţiştii din Seini au fost solicitaţi să intervină pentru identificarea şi tragerea la răspundere a unui bărbat care a agresat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Agresiune într-o biserică din Seini. Un tânăr de 18 ani a lovit două persoane

Agresiune într-o biserică din Seini. Un tânăr de 18 ani a lovit două persoane

Agresiune într-o biserică din Seini. Un tânăr de 18 ani a lovit două persoane

Duminică dimineaţa la ora 09.55 poliţiştii din Seini au fost solicitaţi să intervină pentru identificarea şi tragerea la răspundere a unui bărbat care a agresat două persoane în incinta unei biserici din oraş.
La faţa locului poliţiştii au identificat una din persoanele agresate, un bărbat în vârstă de 76 de ani din Tăuţii Măgherăuş care prezenta leziuni la cap şi care a fost transportat cu ambulanţa la spital. Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că acesta a lovit şi o femeie în vârstă de 56 de ani din Seini.
Agresorul s-a ascuns în turnul bisericii dar a fost găsit şi identificat de poliţişti. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani din Baia Sprie care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus