Amenzi de aproximativ 10 000 de lei aplicate de poliţiştii băimăreni pentru nereguli tehnice Reviewed by CD on . Poliţiştii rutieri din Baia Mare au acţionat ieri pe raza municipiului pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Pentru abaterile constatate au fost Poliţiştii rutieri din Baia Mare au acţionat ieri pe raza municipiului pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Pentru abaterile constatate au fost Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi de aproximativ 10 000 de lei aplicate de poliţiştii băimăreni pentru nereguli tehnice

Amenzi de aproximativ 10 000 de lei aplicate de poliţiştii băimăreni pentru nereguli tehnice

Amenzi de aproximativ 10 000 de lei aplicate de poliţiştii băimăreni pentru nereguli tehnice

Poliţiştii rutieri din Baia Mare au acţionat ieri pe raza municipiului pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Pentru abaterile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de 10 000 de lei, au fost reţinute patru permise de conducere şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

O maşină care nu funcţionează corespunzător poate reprezenta un real pericol, atât pentru cei care circulă cu respectivul autovehicul cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.
Ieri, între orele 07.00 – 21.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş au organizat o acţiune pentru verificarea şi sancţionarea şoferilor care circulă cu autovehicule cu defecţiuni tehnice.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 10 000 de lei. De asemenea, patru şoferi au rămas fără permise de conducere iar în alte nouă cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus