Au furat geanta conductorului din trenul Jibou-Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri, 12 februarie, poliţiştii Biroului Transporturi au fost sesizaţi cu privire la un furt comis în trenul de călători care circula pe relaţia Jibou – Baia Mar Ieri, 12 februarie, poliţiştii Biroului Transporturi au fost sesizaţi cu privire la un furt comis în trenul de călători care circula pe relaţia Jibou – Baia Mar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au furat geanta conductorului din trenul Jibou-Baia Mare

Au furat geanta conductorului din trenul Jibou-Baia Mare

Au furat geanta conductorului din trenul Jibou-Baia Mare

Ieri, 12 februarie, poliţiştii Biroului Transporturi au fost sesizaţi cu privire la un furt comis în trenul de călători care circula pe relaţia Jibou – Baia Mare. Şeful şi conductorul trenului au reclamat că au rămas fără o geantă, un rucsac dar şi alte bunuri, după ce persoane necunoscute le-au sustras din compartimentul de serviciu.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție TF Baia Mare au demarat activităţile de cercetare şi investigare, reușind să identifice un tânăr de 30 de ani din judeţul Gorj şi o sălăjeancă de 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost depistaţi de poliţişti pe bulevardul Traian din Baia Mare.
Datorită valorii mici a prejudiciului, persoanele vătămate nu au depus plângere.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus