Autoturism furat în Băile Herculane, depistat de poliţişti în Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri, 09 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un autovehicul care figura urmărit d Ieri, 09 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un autovehicul care figura urmărit d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism furat în Băile Herculane, depistat de poliţişti în Baia Mare

Autoturism furat în Băile Herculane, depistat de poliţişti în Baia Mare

Autoturism furat în Băile Herculane, depistat de poliţişti în Baia Mare

Ieri, 09 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un autovehicul care figura urmărit de poliţişti din Caraş Severin. În baza schimbului de informaţii a rezultat că autovehiculul a fost sustras în noaptea de 07/08 ianuarie a.c. de pe raza oraşului Băile Herculane, judeţul Caraş Severin, de către persoane necunoscute.
Autovehiculul, în valoare de 70 000 de euro, a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale pe raza municipiului Baia Mare, în posesia unui bărbat de 34 de ani.
În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus