Autoturism plin cu ţigări de contrabandă descoperit în Sighetu Marmației Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control un autoturism condus de un cetăţean român, în care au descoperit pest Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control un autoturism condus de un cetăţean român, în care au descoperit pest Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism plin cu ţigări de contrabandă descoperit în Sighetu Marmației

Autoturism plin cu ţigări de contrabandă descoperit în Sighetu Marmației

Autoturism plin cu ţigări de contrabandă descoperit în Sighetu Marmației

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control un autoturism condus de un cetăţean român, în care au descoperit peste 4.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din România.

Ieri, 19 mai 2014, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 09.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Skoda, condus de cetăţeanul român Mihai O., de 23 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.
La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că în aceasta se află mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, care conţineau ţigări.
Astfel, maşina precum şi persoana în cauză au fost conduse la sediul sectorului în vederea efectuării unui control amănunţit.
Cu această ocazie, în portbagaj au fost descoperite 4.460 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană (9 baxuri), care urmau a fi introduse ilegal pe piaţa neagră de desfacere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.
De asemenea, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră efectuează verificări în vederea indentificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus