Bacalaureat în siguranţă, în Maramureș Reviewed by CD on . Poliţiştii maramureşeni, împreună cu efective de jandarmi, au acţionat pe tot parcursul acestei săptămâni pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranț Poliţiştii maramureşeni, împreună cu efective de jandarmi, au acţionat pe tot parcursul acestei săptămâni pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bacalaureat în siguranţă, în Maramureș

Bacalaureat în siguranţă, în Maramureș

Bacalaureat în siguranţă, în Maramureș

Poliţiştii maramureşeni, împreună cu efective de jandarmi, au acţionat pe tot parcursul acestei săptămâni pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului de bacalaureat. Până în acest moment nu a fost înregistrat nici un incident.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, poliţiştii rutieri şi cei din cadrul structurilor de ordine publică au acționat, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de

persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, ar fi putut afecta climatul de siguranţă publică. Astfel, cele 11 centre de examinare şi cele 36 de unităţi şcolare în care s-au desfăşurat probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale au fost incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.
De asemenea, poliţiştii rutieri au acţionat în zonele centrelor de evaluare pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere.
Până în acest moment nu a fost înregistrat nici un incident.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus