Baia Mare: A provocat un accident şi a părăsit locul faptei Reviewed by CD on . Un tânăr băimărean care a accidentat o femeie ce traversa regulamentar strada şi a părăsit locul faptei a fost identificat la scurt timp de poliţiştii Biroului Un tânăr băimărean care a accidentat o femeie ce traversa regulamentar strada şi a părăsit locul faptei a fost identificat la scurt timp de poliţiştii Biroului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Baia Mare: A provocat un accident şi a părăsit locul faptei

Baia Mare: A provocat un accident şi a părăsit locul faptei

Baia Mare: A provocat un accident şi a părăsit locul faptei

Un tânăr băimărean care a accidentat o femeie ce traversa regulamentar strada şi a părăsit locul faptei a fost identificat la scurt timp de poliţiştii Biroului Rutier.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 07.15, poliţia a fost sesizată că la intersecţia bulevardelor Bucureşti cu Unirii din municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

O tânără de 20 de ani, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, la culoarea verde a semaforului electric, a fost surprinsă de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.
Victima a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital unde a rămas internată.
La o zi de la producerea evenimentului poliţiştii au identificat un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus