Baia Mare: Accidentată pe trecerea pentru pietoni Reviewed by CD on . O femeie care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni, a fost accidentată de un autoturism care circula pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Ieri dimine O femeie care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni, a fost accidentată de un autoturism care circula pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Ieri dimine Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Baia Mare: Accidentată pe trecerea pentru pietoni

Baia Mare: Accidentată pe trecerea pentru pietoni

Baia Mare: Accidentată pe trecerea pentru pietoni

O femeie care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni, a fost accidentată de un autoturism care circula pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.50, poliţia a fost sesizată că la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Motorului din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Un băimărean în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a surprins şi accidentat o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.
Victima, în vârstă de 58 de ani din Baia Mare, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus