Baia Mare: Festivalul „Ion Petreuş”, în 28 septembrie Reviewed by CD on . Ansamblul Folcloric National Transilvania și Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Baia Mare, vor organiza în Ansamblul Folcloric National Transilvania și Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Baia Mare, vor organiza în Rating:
Ești aici: Acasă » Cultură»Baia Mare: Festivalul „Ion Petreuş”, în 28 septembrie

Baia Mare: Festivalul „Ion Petreuş”, în 28 septembrie

Baia Mare: Festivalul „Ion Petreuş”, în 28 septembrie

Ansamblul Folcloric National Transilvania și Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Baia Mare, vor organiza în data de 28 septembrie Festivalul – Concursul de Muzica „Ion Petreuș”, eveniment ajuns la ediția a IV-a.

Potrivit informaţiilor furnizate de către directoarea Ansamblului Naţional Transilvania, Iuliana Dăncuş, evenimentul se va desfășura vineri 28 septembrie, de la ora 16.00 în Piața Revoluției.

Invitat special: Dumitru Fărcaș
Invitați: Anghelina Timiș, Marinel Petreuș și Gh. Pîrja alături de grupul Am fo si-om fi din Ieud și câștigătorilor Marelui Premiu de la edițiile trecute: Livia Neag, Frații Măriuca și Ionuț Trifoi, Diana Cârlig. Cu participarea orchestrei Ansamblului Folcloric Național Transilvania.
Președintele juriului doamna etnomuzicolog și realizator tv Elise Stan. Prezintă: Marilena Chiorean Florescu

Înscrierile se fac din data de 18.09 – 27.09.2012, zilnic între orele 9.00 – 16.00 la sediul ansamblului de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, tel. 0262-214643.

Condiții de participare:
Categorii de vârstă:
I. 8 – 15 ani
II. 16 – 25 ani-fete
16 – 30 ani-baieti
Secțiuni de concurs:
– soliști vocali
– instrumentiști
– rapsozi

FOTO: fotomaramures.ro

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus