Băimăreancă reţinută de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea unui furt din locuinţă Reviewed by CD on . Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unei tinere din Baia Mare, bănuită de comiterea unui furt din loc Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unei tinere din Baia Mare, bănuită de comiterea unui furt din loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băimăreancă reţinută de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea unui furt din locuinţă

Băimăreancă reţinută de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea unui furt din locuinţă

Băimăreancă reţinută de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea unui furt din locuinţă

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unei tinere din Baia Mare, bănuită de comiterea unui furt din locuinţă. Aceasta urmează a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate au relevat că tânăra, de 23 de ani, a profitat de faptul că proprietara unui imobil situat pe strada Zambilei din municipiu a lăsat uşa de acces neasigurată, a pătruns în locuinţă şi a încercat să sustragă bijuterii. Nu a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit întrucât a fost surprinsă de proprietară şi reţinută până la sosirea poliţiştilor.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus