Barurile şi discotecile din Târgu Lăpuş, verificate de poliţişti Reviewed by CD on . Poliţiştii din Târgu Lăpuş, sprijiniţi de cei din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, au desfăşurat în acest weekend activităţi pentru siguranţa tiner Poliţiştii din Târgu Lăpuş, sprijiniţi de cei din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, au desfăşurat în acest weekend activităţi pentru siguranţa tiner Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Barurile şi discotecile din Târgu Lăpuş, verificate de poliţişti

Barurile şi discotecile din Târgu Lăpuş, verificate de poliţişti

Barurile şi discotecile din Târgu Lăpuş, verificate de poliţişti

Poliţiştii din Târgu Lăpuş, sprijiniţi de cei din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, au desfăşurat în acest weekend activităţi pentru siguranţa tinerilor ce au ieşit să se distreze în locurile publice. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost verificate şase discoteci şi baruri de pe raza de competenţă.

Întrucât au constatat că într-unul dintre localurile publice verificate se fuma, a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform prevederilor Legii nr. 349/2002. Alte sancţiuni au fost aplicate pentru nereguli privind încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi ale Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 6.500 de lei.
Alte şapte sancţiuni, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost aplicate şoferilor care au încălcat normele privind circulaţia pe drumurile publice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus