Biciclist acroșat de un motociclist, în Remetea Chioarului Reviewed by CD on . Poliţia a fost sesizată azi noapte, la ora 22.15, că în Remetea Chioarului a avut loc un eveniment rutier. Un bărbat de 32 de ani din Remetea Chioarului s-a dep Poliţia a fost sesizată azi noapte, la ora 22.15, că în Remetea Chioarului a avut loc un eveniment rutier. Un bărbat de 32 de ani din Remetea Chioarului s-a dep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biciclist acroșat de un motociclist, în Remetea Chioarului

Biciclist acroșat de un motociclist, în Remetea Chioarului

Biciclist acroșat de un motociclist, în Remetea Chioarului

Poliţia a fost sesizată azi noapte, la ora 22.15, că în Remetea Chioarului a avut loc un eveniment rutier.
Un bărbat de 32 de ani din Remetea Chioarului s-a deplasat cu bicicleta pe DJ 182B şi, fără să se asigure, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a fost lovit de o motocicletă care circula din sens opus.
În urma impactului, atât biciclistul, cât şi motociclistul, tânăr de 27 de ani din satul Culcea, comuna Săcălăşeni, au suferit leziuni corporale. Ei au fost transportaţi la spital unde au rămas internaţi.
Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, el nu deţine permis de conducere iar motocicleta nu este înmatriculată.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus