Biciclist în stare de ebrietate, accidentat în Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri, puţin după ora 17, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe o alee din spatele unui bloc situat pe bulevardul Traian din Baia Mare. Verif Ieri, puţin după ora 17, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe o alee din spatele unui bloc situat pe bulevardul Traian din Baia Mare. Verif Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biciclist în stare de ebrietate, accidentat în Baia Mare

Biciclist în stare de ebrietate, accidentat în Baia Mare

Biciclist în stare de ebrietate, accidentat în Baia Mare

Ieri, puţin după ora 17, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe o alee din spatele unui bloc situat pe bulevardul Traian din Baia Mare.
Verificările poliţiştilor au relevant că o femeie de 44 de ani, care conducea un autoturism, a surprins și accidentat un biciclist de 49 de ani. Bărbatul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, iar biciclistul avea o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat motiv pentru care i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus