Borșa: Şi-a alimentat autoturismul cu combustibil şi a plecat fără să plătească Reviewed by CD on . Activităţile de cercetare şi verificare efectuate de poliţiştii din Borşa au dus la identificarea unui tânăr din oraş care, după ce şi-a alimentat autoturismul Activităţile de cercetare şi verificare efectuate de poliţiştii din Borşa au dus la identificarea unui tânăr din oraş care, după ce şi-a alimentat autoturismul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Borșa: Şi-a alimentat autoturismul cu combustibil şi a plecat fără să plătească

Borșa: Şi-a alimentat autoturismul cu combustibil şi a plecat fără să plătească

Borșa: Şi-a alimentat autoturismul cu combustibil şi a plecat fără să plătească

Activităţile de cercetare şi verificare efectuate de poliţiştii din Borşa au dus la identificarea unui tânăr din oraş care, după ce şi-a alimentat autoturismul cu combustibil, a plecat fără a achita. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul, în vârstă de 29 de ani din Borşa, şi-a alimentat autoturismul şi câteva canistre, într-o staţie de carburanţi de pe raza oraşului de domiciliu şi a plecat fără a achita contravaloarea de 1 274 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus