Câine ucis sub ochii stăpânilor: Fotografia apare pe facebook Reviewed by CD on . Pe pagina de socializare facebook circulă o fotografie în care apare un câine ucis chiar sub ochii propriilor săi stăpâni. Fotografia ar fi fost făcută undeva î Pe pagina de socializare facebook circulă o fotografie în care apare un câine ucis chiar sub ochii propriilor săi stăpâni. Fotografia ar fi fost făcută undeva î Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Câine ucis sub ochii stăpânilor: Fotografia apare pe facebook

Câine ucis sub ochii stăpânilor: Fotografia apare pe facebook

Câine ucis sub ochii stăpânilor: Fotografia apare pe facebook

Pe pagina de socializare facebook circulă o fotografie în care apare un câine ucis chiar sub ochii propriilor săi stăpâni. Fotografia ar fi fost făcută undeva în zona podului de la Cătălina, din apropierea Băii Mari.

Redăm mai jos textul integral care apare lângă această fotografie:

„Ieri 18 aprilie in jurul orei 18:00, 2 prieteni de-ai mei isi plimbau catelul „de-o viata” pe nume Bolec in zona Catalina (langa pod). La un moment dat, dintr-un jeep s-a tras cu pusca direct spre piciorul catelului, dupa care o a doua persoana l-a impuscat in cap!

Cainele se plimba la 2 metri distanta fata de stapani si cei doi CRIMINALI din jeep au apasat pedala de acceleratie dupa ce au vazut bietul patruped la pamant si plin de sange!

Oameni buni, stau si ma intreb cum se poate sa mergi la plimbare cu cainele in zgarda si sa-l aduci mort in punga, pentru ca asa au considerat doi ORDINARI ????Cum este posibil sa mergi linistit sa iti plimbi cainele intr-un spatiu public si dintr-o data sa cazi prada unei minti bolnave care asa considera ca trebuie sa se distreze??? Va rog sa ma ajutati sa pedepsim cele doua GUNOAIE care au savarsit aceasta fapta !!!”,se arată în postarea făcută pe facebook.

UPDATE: Se pare că fotografia postata langa text nu este a câinelui care fi fost ucis chiar sub ochii stapanilor, ci ar fi fost preluată, poza fiind facuta undeva în luna decembrie a anului 2011 (ntnews.com.au)

Comentarii (1)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus