Carambol produs la Borșa, de un șofer căruia i-a explodat un pneu la mașină Reviewed by CD on . La Borşa, ieri la ora 20.45, un bărbat de 36 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DN 18 strada Victoriei. La un moment dat pneul dreapta spate a explo La Borşa, ieri la ora 20.45, un bărbat de 36 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DN 18 strada Victoriei. La un moment dat pneul dreapta spate a explo Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Carambol produs la Borșa, de un șofer căruia i-a explodat un pneu la mașină

Carambol produs la Borșa, de un șofer căruia i-a explodat un pneu la mașină

Carambol produs la Borșa, de un șofer căruia i-a explodat un pneu la mașină

La Borşa, ieri la ora 20.45, un bărbat de 36 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DN 18 strada Victoriei. La un moment dat pneul dreapta spate a explodat şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed şi a faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

Apoi a fost proiectat într-o altă maşină ce era parcată în afara carosabilului, după care s-a oprit în gardul unui imobil. În urma accidentului nu au fost victime ci doar pagube materiale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus