Căruță nesemnalizată lovită de o autoutilitară în Rona de Sus. Căruțașul a fost rănit grav Reviewed by CD on . Ieri 9 noiembrie, la ora 17.55, pe DN 18 în comuna Rona de Sus, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. Din primele cercetări efectuat Ieri 9 noiembrie, la ora 17.55, pe DN 18 în comuna Rona de Sus, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. Din primele cercetări efectuat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Căruță nesemnalizată lovită de o autoutilitară în Rona de Sus. Căruțașul a fost rănit grav

Căruță nesemnalizată lovită de o autoutilitară în Rona de Sus. Căruțașul a fost rănit grav

Căruță nesemnalizată lovită de o autoutilitară în Rona de Sus. Căruțașul a fost rănit grav

Ieri 9 noiembrie, la ora 17.55, pe DN 18 în comuna Rona de Sus, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei, s-a stabilit că o autoutilitară cu semiremorcă care circula pe direcţia Vişeu de Sus – Sighetu Marmaţiei, a lovit din spate o căruţă încărcată cu lemne, ce nu era semnalizată corespunzător.
În urma impactului conducătorul vehiculului cu tracţiune animală, un bărbat de 78 de ani din Rona de Sus, a suferit leziuni grave şi a fost transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Totodată, un alt bărbat de 64 de ani aflat în căruţă a rămas internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.
În momentul producerii accidentului conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 42 de ani din Oradea, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză continuă cercetările iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsurile legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus