Cavnic: O nouă victimă prin metoda „Accidentul” Reviewed by CD on . Ieri, la ora 17.30, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 56 de ani din localitate, a fost înşelată cu suma de 1500 de euro prin m Ieri, la ora 17.30, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 56 de ani din localitate, a fost înşelată cu suma de 1500 de euro prin m Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Cavnic: O nouă victimă prin metoda „Accidentul”

Cavnic: O nouă victimă prin metoda „Accidentul”

Cavnic: O nouă victimă prin metoda „Accidentul”

Ieri, la ora 17.30, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 56 de ani din localitate, a fost înşelată cu suma de 1500 de euro prin metoda „Accidentul”. Victima a relatat poliţiştilor că a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană care s-a prezentat a fi fiul său şi care i-a spus că a accidentat cu tractorul un copil în Germania. Escrocul a solicitat suma de 1500 de euro sub pretextul că ar fi necesară pentru spitalizarea copilului accidentat.

Femeia a trimis banii prin Western Union, iar ulterior şi-a contactat telefonic fiul care a infirmat incidentul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus