Ceartă între îndrăgostiţi, aplanată de jandarmi la Sighet Reviewed by CD on . Neînţelegeri între concubini aplanate de Jandarmerie. În data de 8 mai a.c., în jurul orei 01:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic, prin serviciu Neînţelegeri între concubini aplanate de Jandarmerie. În data de 8 mai a.c., în jurul orei 01:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic, prin serviciu Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ceartă între îndrăgostiţi, aplanată de jandarmi la Sighet

Ceartă între îndrăgostiţi, aplanată de jandarmi la Sighet

Ceartă între îndrăgostiţi, aplanată de jandarmi la Sighet

Neînţelegeri între concubini aplanate de Jandarmerie. În data de 8 mai a.c., în jurul orei 01:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic, prin serviciul S.N.A.U. „112”, despre faptul că pe strada Unirii din localitatea Sighetu Marmaţiei, în dreptul imobilului cu numărul 25, o persoană tulbura liniştea locatarilor.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de pe raza municipiului, care a identificat-o pe numita Ecaterina C., în vârstă de 40 ani, din localitatea Biled, judeţul Timiş. Aceasta, pe fondul unor neînţelegeri cu concubinul ei, a tulburat ordinea şi liniştea cetăţenilor.

Pentru fapta sa oamenii legii i-au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

R.B.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus