Compania TAROM anunţă introducerea unei noi frecvente pe ruta Bucureşti – Baia Mare. Reviewed by CD on . În urma analizei de piaţă efectuate şi totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privinţa suplimentării cu o nouă frecvenţă pe această În urma analizei de piaţă efectuate şi totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privinţa suplimentării cu o nouă frecvenţă pe această Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Compania TAROM anunţă introducerea unei noi frecvente pe ruta Bucureşti – Baia Mare.

Compania TAROM anunţă introducerea unei noi frecvente pe ruta Bucureşti – Baia Mare.

Compania TAROM anunţă introducerea unei noi frecvente pe ruta Bucureşti – Baia Mare.

În urma analizei de piaţă efectuate şi totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privinţa suplimentării cu o nouă frecvenţă pe această rută, TAROM a decis introducerea celei de-a şasea frecvenţe cu destinaţia Baia Mare începând cu data de 19 Aprilie 2019, când va avea loc primul zbor.

În intervalul 19 Aprilie 2019 – 25 Octombrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de Vineri şi va avea următorul program, afişat conform orei locale:
BUCUREŞTI – BAIA MARE
RO 617 decolare la orele 14:40 aterizare la orele 16:05
BAIA MARE – BUCUREŞTI
RO 618 decolare la orele 16:30 aterizare la orele 17:50

Pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Baia Mare, preţurile pornesc de la 69 EUR. Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus