A condus cu viteza excesivă și a plonjat cu autoturismul în râul Vişeu Reviewed by CD on . Multe dintre accidente se întâmplă deoarece şoferii se grăbesc să ajungă la destinaţie. Astfel, ei pun în pericol nu doar viaţa lor ci şi a pasagerilor sau a al Multe dintre accidente se întâmplă deoarece şoferii se grăbesc să ajungă la destinaţie. Astfel, ei pun în pericol nu doar viaţa lor ci şi a pasagerilor sau a al Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A condus cu viteza excesivă și a plonjat cu autoturismul în râul Vişeu

A condus cu viteza excesivă și a plonjat cu autoturismul în râul Vişeu

A condus cu viteza excesivă și a plonjat cu autoturismul în râul Vişeu

Multe dintre accidente se întâmplă deoarece şoferii se grăbesc să ajungă la destinaţie. Astfel, ei pun în pericol nu doar viaţa lor ci şi a pasagerilor sau a altor participanţi la traficul rutier. Aseară, din cauza vitezei excesive, un tânăr din Ruscova a ajuns cu autoturismul în râul Vişeu. O pasageră de 15 ani a fost rănită.

La ora 20.40 poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.N.18, în Vişeu de Jos, a avut loc un accident de circulaţie. Un tânăr de 20 de ani, din Ruscova, care se deplasa cu autoturismul pe direcţia Leordina – Vişeu de Jos, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers. Astfel, autoturismul a părăsit carosabilul prin partea stângă, s-a izbit de gardul unui imobil iar apoi s-a răsturnat pe plafon, în albia râului Vişeu.
O pasageră de 15 ani a suferit leziuni corporale, dar a refuzat transportarea la spital.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus