Contrabanda: 5000 de pachete de tigari Viceroy, confiscate de politisti Reviewed by CD on . Aproximativ 5.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy, in valoare de circa 43.000 de lei au fost descoperite si confiscate de catre politi Aproximativ 5.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy, in valoare de circa 43.000 de lei au fost descoperite si confiscate de catre politi Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Contrabanda: 5000 de pachete de tigari Viceroy, confiscate de politisti

Contrabanda: 5000 de pachete de tigari Viceroy, confiscate de politisti

Contrabanda: 5000 de pachete de tigari Viceroy, confiscate de politisti

Aproximativ 5.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy, in valoare de circa 43.000 de lei au fost descoperite si confiscate de catre politistii de frontiera maramureseni in cursul zilei de 30 octombrie. Data la care politistii de frontiera din cadrul SPF Sighetu Marmatiei au organizat si desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana.

Potrivit informatiilor furnizate de catre IJPF MM, oamenii legii au observat intr-o zona muntoasa-impadurita, in apropierea frontierei, patru persoane care transportau mai multe colete voluminoase.

„In momentul in care politistii nostri au procedat la somarea prin voce a suspectilor, acestia au abandonat coletele si, profitand de terenul muntos impadurit, au reusit sa fuga.

La cercetarea terenului au fost descoperite 10 colete invelite in folie de culoare neagra ce contineau 4.988 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de complicitate contrabanda iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii de frontiera in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale”, au anuntat oficialii IJPF Maramures.

Rares Bogdan
foto:IJPF MM

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus