Contrabandă cu țigări în Sighetu Marmaţiei Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sighetu Marmaţiei au desfăşurat ieri, 12 iunie, activităţi pentru prevenirea şi combaterea comerţului i Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sighetu Marmaţiei au desfăşurat ieri, 12 iunie, activităţi pentru prevenirea şi combaterea comerţului i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Contrabandă cu țigări în Sighetu Marmaţiei

Contrabandă cu țigări în Sighetu Marmaţiei

Contrabandă cu țigări în Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sighetu Marmaţiei au desfăşurat ieri, 12 iunie, activităţi pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu ţigarete de provenienţă ucraineană.
În zona unui supermarket situat pe strada Bogdan Vodă din municipiu, ei au sesizat la un moment dat un bărbat care avea asupra sa un pachet voluminos. La vederea poliţiei, bărbatul a abandonat coletul şi a fugit. Întrucât acesta a ieşit în stradă şi exista riscul implicării acestuia într-un eveniment rutier, poliţiştii au abandonat urmărirea.
În urma verificării coletului s-a constatat că acesta conţinea 240 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost indisponibilizate la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus