Contrabandă cu ţigări în trenul Tisa – Sighetu Marmaţiei Reviewed by CD on . O nouă acţiune a fost derulată ieri de poliţiştii Biroului Poliţie Transporturi Maramureş pe trenurile de călători care circulă pe relaţia Tisa - Sighetu Marmaţ O nouă acţiune a fost derulată ieri de poliţiştii Biroului Poliţie Transporturi Maramureş pe trenurile de călători care circulă pe relaţia Tisa - Sighetu Marmaţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Contrabandă cu ţigări în trenul Tisa – Sighetu Marmaţiei

Contrabandă cu ţigări în trenul Tisa – Sighetu Marmaţiei

Contrabandă cu ţigări în trenul Tisa – Sighetu Marmaţiei

O nouă acţiune a fost derulată ieri de poliţiştii Biroului Poliţie Transporturi Maramureş pe trenurile de călători care circulă pe relaţia Tisa – Sighetu Marmaţiei, în scopul identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care au îndeletniciri în domeniul contrabandei cu tutun.
După ce duminică ei au depistat un bărbat care transporta 60 pachete de ţigări fără documente de provenienţă, ieri au depistat o altă persoană care avea asupra sa 100 de pachete de ţigări. Este vorba despre o femeie de 45 de ani din Valea Vişeului.
Ţigările, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, au fost ridicate de poliţişti iar femeia este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus