Controale în cluburi și baruri efectuate de ISU Maramureș Reviewed by CD on . În vederea reducerii posibilităților de producere a unor evenimente care afectează siguranța cetățenilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dis În vederea reducerii posibilităților de producere a unor evenimente care afectează siguranța cetățenilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Controale în cluburi și baruri efectuate de ISU Maramureș

Controale în cluburi și baruri efectuate de ISU Maramureș

Controale în cluburi și baruri efectuate de ISU Maramureș

În vederea reducerii posibilităților de producere a unor evenimente care afectează siguranța cetățenilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus unităților subordonate intensificarea acțiunilor menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.
Astfel, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Maramureș au derulat, în intervalul 03.11-30.11.2017, 26 de acțiuni de verificare la obiective frecventate de un număr mare de utilizatori : 12 cluburi și 14 baruri. Pe timpul controalelor au fost identificate 66 de deficiențe dintre care 3 au fost soluționate pe timpul controlului. De asemenea, au fost aplicate și 34 de avertismente și 27 de amenzi în cuantum de 66000 lei.
Pompierii au desfășurat și activități de instruire pe linia prevenirii situațiilor de urgență cu persoanele responsabile din cadrul acestor localuri publice, asupra modalităților practice de evacuare a utilizatorilor, materialelor și asigurarea primei intervenții în caz de incendiu.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus