CRIMĂ: Un bărbat din Ruscova şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să se sinucidă Reviewed by CD on . Crimă urmată de o tentativă de suicid la Ruscova. Grozăvia s-a petrecut marţi, 5 mai, Secţia de Poliţie rurală Vişeu de Sus a fost anunţată, prin Serviciul Unic Crimă urmată de o tentativă de suicid la Ruscova. Grozăvia s-a petrecut marţi, 5 mai, Secţia de Poliţie rurală Vişeu de Sus a fost anunţată, prin Serviciul Unic Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»CRIMĂ: Un bărbat din Ruscova şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să se sinucidă

CRIMĂ: Un bărbat din Ruscova şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să se sinucidă

CRIMĂ: Un bărbat din Ruscova şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să se sinucidă

Crimă urmată de o tentativă de suicid la Ruscova. Grozăvia s-a petrecut marţi, 5 mai, Secţia de Poliţie rurală Vişeu de Sus a fost anunţată, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, că la o locuinţă de pe raza localităţii Ruscova a avut loc un incident în familie.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului, unde a găsit o femeie decedată, care prezenta multiple leziuni. Poliţiştii au identifica-o pe victimă ca fiind Irina B., de 41 de ani.

În podul adăpostului pentru animale, oamenii legii au găsit şi călăul femeii, care este chiar soţul victimei, Ioan B., de 52 de ani care avea la nivelul gâtului mai multe plăgi provocate într-o tentativă de suicid. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

R.B.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus