Cristian Petrovan, polițist în Baia Sprie, a salvat viața unui om Reviewed by CD on . Ieri, 21 februarie, agentul Petrovan Cristian, polițist de proximitate în Baia Sprie, a ajuns la timp la locuinţa unui bărbat, de 65 de ani, care locuieşte sing Ieri, 21 februarie, agentul Petrovan Cristian, polițist de proximitate în Baia Sprie, a ajuns la timp la locuinţa unui bărbat, de 65 de ani, care locuieşte sing Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cristian Petrovan, polițist în Baia Sprie, a salvat viața unui om

Cristian Petrovan, polițist în Baia Sprie, a salvat viața unui om

Cristian Petrovan, polițist în Baia Sprie, a salvat viața unui om

Ieri, 21 februarie, agentul Petrovan Cristian, polițist de proximitate în Baia Sprie, a ajuns la timp la locuinţa unui bărbat, de 65 de ani, care locuieşte singur şi care avea mare nevoie de ajutor.

Polițistul nu l-a mai văzut două zile și s-a interesat de soarta lui, aflând că nu a fost văzut nici de vecini, nici de poştaş.

Polițistul a forţat uşa locuinței şi l-a găsit în pat, în imposibilitatea de a vorbi sau a se mişca. A solicitat imediat ambulanţa, personalul medical constatând că viaţa acestuia era în pericol, după ce suferise un accident vascular cerebral.

Polițistul i-a salvat astfel viața bărbatului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde a rămas internat, sub supraveghere medicală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus