Deşi nu avea permis, un tânăr din Văleni a condus un autoturism cu care a intrat într-un gard Reviewed by CD on . Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată azi noapte, în jurul orei 23.00, că pe DC Valea Săcelului din localitatea Văleni a avut loc un eveniment ru Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată azi noapte, în jurul orei 23.00, că pe DC Valea Săcelului din localitatea Văleni a avut loc un eveniment ru Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Deşi nu avea permis, un tânăr din Văleni a condus un autoturism cu care a intrat într-un gard

Deşi nu avea permis, un tânăr din Văleni a condus un autoturism cu care a intrat într-un gard

Deşi nu avea permis, un tânăr din Văleni a condus un autoturism cu care a intrat într-un gard

Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată azi noapte, în jurul orei 23.00, că pe DC Valea Săcelului din localitatea Văleni a avut loc un eveniment rutier iar ocupanţii autoturismului au plecat de la faţa locului. Poliţiştii care s-au deplasat la eveniment au constat că un  autoturism înmatriculat în Franţa a intrat în coliziune cu gardul unui imobil pe care l-au distrus.

Din declaraţiile martorilor oculari a reieşit că maşina a fost condusă de un tânăr de 18 ani din localitate care, după producerea accidentului, a fugit de la locul faptei. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că cel care a condus maşina nu deţine permis de conducere astfel că pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, faptă produsă ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus