Două băimărence au ajuns la spital, după ce au fost lovite de mașini Reviewed by CD on . O tânără de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentată de un autoturism. Accidentul s-a produs O tânără de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentată de un autoturism. Accidentul s-a produs Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două băimărence au ajuns la spital, după ce au fost lovite de mașini

Două băimărence au ajuns la spital, după ce au fost lovite de mașini

Două băimărence au ajuns la spital, după ce au fost lovite de mașini

O tânără de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentată de un autoturism. Accidentul s-a produs ieri dimineaţă, la ora 07.40, pe strada Matei Basarab din municipiul Baia Mare. Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un băimărean de 46 de ani, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Datorită leziunilor suferite, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Aseară, în jurul orei 19.30, o altă băimăreancă, victima unui accident rutier, a ajuns la spital. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost surprinsă şi accidentată în timp ce traversa strada Progresului din Baia Mare pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. La volanul autoturismului se afla un băimărean de 41 de ani. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului. Victima a rămas internată în spital, sub supraveghere medicală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus