Două femei au ajuns la spital după ce au fost lovite de mașini, în Lăpușel și Baia Mare Reviewed by CD on . Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ieri dimineaţă, la ora 07.30 pe D.N. 1C, în localitatea Lăpușel, unde s-a produs un accident rutier soldat cu rănire Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ieri dimineaţă, la ora 07.30 pe D.N. 1C, în localitatea Lăpușel, unde s-a produs un accident rutier soldat cu rănire Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două femei au ajuns la spital după ce au fost lovite de mașini, în Lăpușel și Baia Mare

Două femei au ajuns la spital după ce au fost lovite de mașini, în Lăpușel și Baia Mare

Două femei au ajuns la spital după ce au fost lovite de mașini, în Lăpușel și Baia Mare

Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ieri dimineaţă, la ora 07.30 pe D.N. 1C, în localitatea Lăpușel, unde s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton. Un bărbat de 66 ani, domiciliat în localitatea Coruia, care conducea un autoturism pe direcţia Baia Mare – Şomcuta Mare, a surprins şi accidentat o băimăreancă de 53 ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului.
În urma accidentului femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde a rămas internată. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Un alt accident soldat cu rănirea unui pieton s-a produs în jurul orei 13.15, la intersecţia Bulevardului Independenţei cu Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare. De această dată, persoana rănită, o tânără de 22 de ani din judeţul Sălaj, a fost surprinsă şi accidentată în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
După producerea accidentului, conducătorul auto, un tânăr de 19 ani din Baia Mare, a transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Datorită leziunilor suferite, aceasta a rămas internată sub supraveghere medicală.
Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând a propune măsuri legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus