Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs în Recea Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie cu victime, produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Recea. Ver Ieri, în jurul orei 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie cu victime, produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Recea. Ver Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs în Recea

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs în Recea

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs în Recea

Ieri, în jurul orei 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie cu victime, produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Recea. Verificările efectuate au relevat că accidentul s-a produs în urma efectuării unei depăşiri neregulamentare.
Un băimărean de 50 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a depăşit marcajul longitudinal continuu şi a intrat în depăşirea autoturismului condus în faţa sa, al cărui conducător s-a angajat în efectuarea virajului la stânga. Cele două autoturisme au intrat în coliziune iar în urma impactului maşina condusă de băimărean s-a răsturnat în şanţul din partea stângă.
Băimăreanul şi o pasageră de 43 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Cercetările continuă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus