Două șoferițe din Sighetu Marmației implicate într-un accident Reviewed by CD on . Ieri, 25 octombrie, o conducătoare auto, care a ignorat semnificaţia indicatorului rutier Oprire, a fost implicată în producerea unui accident de circulaţie pe Ieri, 25 octombrie, o conducătoare auto, care a ignorat semnificaţia indicatorului rutier Oprire, a fost implicată în producerea unui accident de circulaţie pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două șoferițe din Sighetu Marmației implicate într-un accident

Două șoferițe din Sighetu Marmației implicate într-un accident

Două șoferițe din Sighetu Marmației implicate într-un accident

Ieri, 25 octombrie, o conducătoare auto, care a ignorat semnificaţia indicatorului rutier Oprire, a fost implicată în producerea unui accident de circulaţie pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.
Verificările poliţiştilor au relevat că accidentul s-a produs în jurul orei 16.30, la intersecţia străzii Ştefan cel Mare cu strada Eroilor. Astfel, o femeie de 42 de ani, care conducea un autoturism, a pătruns în intersecţie fără să respecte semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o sigheteancă de 34 de ani.
În urma impactului, conducătoarele auto au suferit leziuni corporale şi au beneficiat de îngrijiri medicale. Ambele au fost testate cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus