Droguri descoperite în mașina unor tineri din Baia Mare Reviewed by CD on . Azi noapte, la ora 01.40, patrula de ordine publică însoțită de un echipaj canin a oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Victoriei din munic Azi noapte, la ora 01.40, patrula de ordine publică însoțită de un echipaj canin a oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Victoriei din munic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Droguri descoperite în mașina unor tineri din Baia Mare

Droguri descoperite în mașina unor tineri din Baia Mare

Droguri descoperite în mașina unor tineri din Baia Mare

Azi noapte, la ora 01.40, patrula de ordine publică însoțită de un echipaj canin a oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare. Polițiștii au identificat persoanele aflate în autoturism: conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani și un pasager de aceeași vârstă, ambii băimăreni.
Polițiștii au găsit în autoturism patru folii de plastic ce conțineau substanțe susceptibile a fi interzise precum și un dispozitiv de tip “grinder”. Cei doi tineri au recunoscut că au consumat substanţe interzise și au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice.
În cauză continuă cercetările sub aspectul încălcării normelor prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus