Femeie din Poienile de Sub Munte tâlhărită de o cerșetoare Reviewed by CD on . Mila şi compasiunea faţă de cei aflaţi în nevoi pot transforma cetățenii în victime. Ieri, poliţiştii din Poienile de sub Munte au fost semnalaţi cu privire la Mila şi compasiunea faţă de cei aflaţi în nevoi pot transforma cetățenii în victime. Ieri, poliţiştii din Poienile de sub Munte au fost semnalaţi cu privire la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie din Poienile de Sub Munte tâlhărită de o cerșetoare

Femeie din Poienile de Sub Munte tâlhărită de o cerșetoare

Femeie din Poienile de Sub Munte tâlhărită de o cerșetoare

Mila şi compasiunea faţă de cei aflaţi în nevoi pot transforma cetățenii în victime. Ieri, poliţiştii din Poienile de sub Munte au fost semnalaţi cu privire la un astfel de caz. O femeie de 80 de ani, din localitate, a declarat poliţiştilor că a primit în casă o cerşetoare şi a scos portofelul dintr-un dulap chiar sub privirile ei, pentru a o ajuta cu o sumă de bani. Apoi, femeia a mers într-o anexă gospodărească să-i aducă o pereche de încălţăminte. A fost suficient încât tânăra să reuşească să sustragă portofelul, în care se aflau aproximativ 500 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe tânără, pe raza comunei Repedea, reuşind să recupereze banii sustraşi.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a se propune măsurile legale prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus